Fontys Hub

Op dit platform vind je de verhalen van de mensen van Fontys. Plus informatie over de belangrijke thema's én het ontwikkelaanbod van de hogeschool. Laat je inspireren voor je eigen ontwikkeling en die van Fontys.

Meer over de thema's

Zien, doen en leren

Alles over hormonen - Meer dan 400 mensen zagen al de webinars van 'dokter Chantal' over de overgang, de menstruatiecyclus en testosteron, georganiseerd door Fontys Vitaal. Medewerkers van Fontys kunnen ze nog steeds terugkijken.

Nieuws en achtergrond

  • 1 maart
  • Wendbaar

IT: Niemand weet hoe de wereld er over drie jaar uitziet

Achter de (computer)schermen voltrekt zich een revolutie in werken en denken waardoor het aanbod van dienst IT nog beter wordt afgestemd op de behoeften van collega’s. Jasper Maas en Jack van de Ven lichten het graag toe.

Lees verder

Zo gaat campus Rachelsmolen er straks uitzien

In deze video krijg je een beeld van hoe campus Rachelsmolen in Eindhoven er straks uitziet als de bouwactiviteiten achter de rug zijn. In 2023 worden er drie nieuwe gebouwen in gebruik genomen. Meer weten over de nieuwe campus?

Lees meer

Ontwikkelmogelijkheden

  • Talentgericht

Workshop LEGO Serious Play voor teamontwikkeling

LEGO Serious Play is een methode die zeer geschikt is voor het in kaart brengen en verder ontwikkelen van teams. Er wordt gebouwd aan een gezamenlijk model. Het is een proces van bouwen, delen en reflecteren.

Locatie
Duur
3 uur
Startdatum
Op aanvraag
Lees verder
  • Wendbaar
  • Talentgericht
  • Onderzoekend

Post Bachelor Talentprofessional

Deze post bachelor is geschikt als je je wilt ontwikkelen op het gebied van talentmanagement & talentmobilisatie, talentontwikkeling willen vergroten, als je op zoek ben naar concrete tools om talentgericht (samen) werken en talentgericht leiderschap te versterken.

Locatie
Eindhoven
Duur
6 dagen
Startdatum
29 november
Lees verder
  • Wendbaar

Cursus Netwerken - Samen kom je verder

Deze cursus geeft je bewustwording, inzicht en handvatten hoe je jouw netwerk kunt inzetten om je doelen te bereiken.

Locatie
Eindhoven
Duur
1 dagdeel
Startdatum
Meerdere startdata
Lees verder
  • Vitaal

Voedingscoaching bij Leefstijltraining+

Vind je het soms lastig om verantwoorde keuzes te maken die samenhangen met voeding? Of zijn er problemen waar jij tegenaan loopt? Dan is Leefstijltraining+ de oplossing voor jou. Leefstijltraining+ is een organisatie vanuit Fontys waar je door middel van 1 op 1 gesprekken of trainingen kan werken aan je gezondheid.

Locatie
Eindhoven
Lees verder