Privacyverklaring

Fontys Hub

Op Fontys Hub vind je verhalen en informatie over Fontys Hogeschool en met name over de ontwikkeling die Fontys wil doormaken, zoals genoemd in de meerjarenstrategie Fontys for Society. Dit platform wil op één plek zijn lezers door mooie verhalen inspireren en motiveren om zichzelf verder te ontwikkelen. Daarnaast willen we inzicht bieden in de veranderingen die Fontys meemaakt en waar iedereen een bijdrage aan kan leveren.

Inloggen

Voor het gebruik van Fontys Hub hoef je niet in te loggen. Heb je geen Fontysaccount, dan kan het wel voorkomen dat links naar bijvoorbeeld het intranet niet werken. In de doorontwikkeling willen we het wel mogelijk maken dat gebruikers een eigen account kun aanmaken, wat kan helpen bij bijvoorbeeld het inschrijven voor cursussen of trainingen.

Gebruik van cookies

Alleen bij het bekijken van video’s gebruiken wij cookies die je al dan niet kunt weigeren of accepteren.

Disclaimer

We besteden de grootst mogelijk zorg aan onze webpagina’s. Toch kunnen we niet instaan voor eventuele onjuistheden, daaraan kunnen dan ook rechten worden ontleend.

Auteursrechten

Op de inhoud van Fontys Hub rust auteursrecht. Wil je artikelen of een foto overnemen, neem dan altijd eerst contact met ons op. Dat kan via hub@fontys.nl.