Wie, wat, waar

Welke projecten, programma's, netwerken, websites en andere initiatieven heeft Fontys rond de kernwaarde 'wendbaar Fontys'?

Met deze pagina wil Fontys Hub medewerkers van Fontys en andere belangstellenden een overzicht geven van de belangrijkste initiatieven bij Fontys op genoemd thema. Volledig zijn we (nog) niet. Vind je dat jouw project - dat bijdraagt aan het thema 'wendbaar Fontys' - ook op deze pagina hoort? Neem dan contact met ons op!

Stuur een mail

Netwerken

  Leernetwerk internationale en interculturele competenties

  In het netwerk ga je samen met andere Fontyscollega’s aan de slag met Internationale en interculturele competenties. Van en met elkaar leren, kennis delen en inspireren staat hierin centraal.

  Meld je aan

  Wendbare en talentgerichte professionals

  Deze community gaat over wendbare professionals. Je ontmoet er andere docenten, kunt ervaringen uitwisselen en specifieke vragen stellen

  Meld je aan

Lectoraten en kennisthema's

  Lectoraat Dynamische talentinterventies

  Dit lectoraat doet onderzoek naar het ontdekken, ontwikkelen en benutten van talent in de werkcontext. Het lectoraat wil eraan bijdragen dat elk individu zijn talenten kan ontdekken, ontwikkelen en benutten en daardoor betekenisvol werk kan vervullen.

  Lees meer

  Goed leraarschap, goed leiderschap

  Het lectoraat richt zich hierbij op de ontwikkeling van (toekomstige) leraren, andere onderwijsprofessionals en leidinggevenden. Het ontwikkelt kennis en handvatten en verspreidt en implementeert deze.

  Lees meer

  Integratief Opleiden & Boundary Crossing

  Het lectoraat ‘Integratief Opleiden & Boundary Crossing’ (IOBC) richt zich op de ontwikkeling van kennis die bijdraagt aan de beroepspraktijk van de lerarenopleiding en het handelen van opleiders en begeleiders van leraren.

  Lees meer

  Wendbare onderwijsprofessionals

  Binnen het lectoraat staat de vraag centraal wat de ontwikkelingen in het voortgezet onderwijs betekenen voor de rollen en taken voor leraren én wat dat betekent voor de lerarenopleidingen.

  Lees meer

Projecten en programma's

  Wendbare en talentgerichte professionals

  Werk je bij Fontys, dan groei je mee in een nieuwe rol waarin je studenten steeds vaker begeleidt, coacht en/of dat je meer samenwerkt met andere docenten, collega's en het werkveld. Ontdek welke van de 8 Fontysrollen bij je past en hoe je je hierin of op andere vlakken kunt ontwikkelen.

  Lees meer

  ​ ​Fontys Financiën Futureproof

  Naar een betrouwbare en efficiënte financiële informatievoorziening voor heel Fontys.

  Lees meer

  Fontys bouwt aan jouw toekomst

  Onze fysieke leer- en werkomgeving verandert mee met wat die samenleving van ons vraagt. Op deze portal vind je alle belangrijke informatie in relatie tot de vastgoedvisie en het vastgoedprogramma van Fontys.

  Lees meer

  Relatiebeheer

  Een goed relatiebeheersysteem draagt bij aan een professionele uitstraling naar het werkveld. Het project Relatiebeheer helpt instituten om het nieuwe CRM-systeem op eenduidige wijze te gebruiken.

  Lees meer

  Transitie dienstverlening mediatheken

  ​Hoe realiseren we een toekomstbestendige, kwalitatieve en toegankelijke dienstverlening rondom kennis en informatie? Op deze portal vind je allerlei informatie, achtergronden, contactpersonen en planningen die je inzage geven over dit project.

  Lees meer

Expertise- en kenniscentra

  Kenniscentrum Leven lang ontwikkelen

  Het kenniscentrum Leven lang ontwikkelen (LLO) zet zich in voor een regio waarin elk individu gedurende het hele leven (pro)actief zijn of haar kwaliteiten kan ontwikkelen en benutten voor een duurzame bijdrage aan samenleving, werk en eigen gezondheid en geluk.

  Lees meer

  Vind lectoraat, deskundige, project

  Op deze plek vind je een overzicht van alle lectoraten, experts, onderzoekers, kenniscentra en kennisthema’s van Fontys.

  Lees meer