Persoonlijk leiderschap: haal de kracht uit jezelf!

Kwaliteitscheck
In deze training staat persoonlijk leiderschap centraal. Je leert jezelf (nog) beter kennen, leert hoe je effectief sturing kunt geven aan jezelf en hoe je succesvol omgaat met veranderingen. Zo bouw je succesvol aan je toekomst en ben en blijf je een wendbare professional. In dit 3 daagse trainingsprogramma versterk je jouw persoonlijk leiderschap. Je ontwikkelt je tot een sterke professional die succesvol opereert in uitdagende en snel veranderende werksituaties.
Locatie
Eindhoven
Duur
3 bijeenkomsten
Startdatum
23 mei

Klaar voor de volgende stap?

Meld je meteen aan en start met je nieuwe ontwikkeling

Aanmelden

Voor wie?

Fontysprofessionals

Om je te ontwikkelen naar de Fontysrol(len):
Lerende samenwerkende professional

Omschrijving

In de training staat persoonlijk leiderschap centraal. Je leert jezelf (nog) beter kennen, leert hoe je effectief sturing kunt geven aan jezelf en hoe je succesvol omgaat met veranderingen. Zo bouw je succesvol aan je toekomst en ben en blijf je een wendbare professional. In dit 3 daagse trainingsprogramma versterk je jouw persoonlijk leiderschap. Je ontwikkelt je tot een sterke professional die succesvol opereert in uitdagende en snel veranderende werksituaties.

Inhoud

Leren vanuit de praktijk: Tijdens de trainingsdagen oefen je met actuele en persoonlijke (uitdagende) praktijksituaties. Daarmee wordt leren op en vanuit de praktijk/werkvloer versterkt. Door bovendien feedback van collega’s op te halen middels de feedbackapp wordt het leren extra gekoppeld aan inzichten uit de praktijk.

Praktijk challenges Leren door te doen
Gedurende de weken tussen de trainingsdagen in gaan de deelnemers in de praktijk aan de slag. Na iedere trainingsdag krijgen de deelnemers praktijk challenges, gekoppeld aan de leerdoelen van de deelnemer, om het geleerde in de praktijk toe te passen. Ze werken bovendien met een buddy-systeem.

Coaching
Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van Ontwikkelsupport als verlengstuk aan deze training. Coachkwartier biedt een laagdrempelige manier om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. De onafhankelijke senior coaches werken vertrouwelijk én zijn vertrouwd met onze organisatie.
Meer info over coachkwartier vind je hier: Ik wil (met) mijn team ontwikkelen (sharepoint.com)
Log in met 'Fontys Ontwikkelt' en meld je aan voor de bundel compact via deze link: Log in. Een akkoord van je leidinggevende is niet nodig want deze coachsessie is een gratis onderdeel van deze training!

Resultaat

Je hebt na afloop inzicht in jezelf, kent je kwaliteiten én valkuilen, reflecteert op je handelen en bovendien weet je hoe je belemmerende overtuigingen kunt ombuigen om (nog) effectiever jouw rol binnen Fontys in te vullen. Je vergroot je wendbaarheid, toont eigenaarschap en ontwikkelt een duurzame groei-mindset.
Je handelt pro-actief en met lef. Je opereert flexibel. Zo verstevig jij jouw positie en draag je bij aan de onderwijsdoelstellingen van Fontys.

Data en tijden:

  • 23 mei 2024 van 9.00 - 17.00 uur
  • 13 junil 2024 van 9.00 - 17.00 uur
  • 4 juli 2024 van 9.00 - 17.00 uur

Locatie: Fontyslocatie in Eindhoven

Deze training wordt georganiseerd door de MAEK! Academie.

Meer info

Hilde Schonenberg
hrlearningdevelopment@fontys.nl

Kosten: € 1270,00

Georganiseerd door: Dienst Personeel en Organisatie