Kerntalenten analyse

Als erkend Kerntalenten analist en hoogbegaafdheidscoach geeft Petra inzicht in jouw ontwikkelpotentieel aan de hand van jouw unieke Kerntalenten compilatie. Ze kan je ondersteunen om in je kracht gezet te worden al dan niet binnen (je) team van professionals.
Locatie
NTB
Duur
Op aanvraag

Klaar voor de volgende stap?

Meld je meteen aan en start met je nieuwe ontwikkeling

Aanmelden

Voor wie?

Fontysprofessionals

Omschrijving

Petra Buysse is docent en geaccrediteerd Kerntalenten analist. De Kerntalenten methode geeft je inzicht in je aard, je intrinsieke motivatie en je potentioneel. Als Kerntalenten analist kan Petra je ondersteunen om in je kracht gezet te worden in jouw werk/binnen jouw team.
Een Kerntalenten analyse kan ook ingezet worden bij werving en selectie en bij teamvorming en -ontwikkeling. Het draagt in hoge mate bij aan retentiemanagement van personeel.

Je vult uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak online een vragenlijst in. Daarna vindt er een gesprek daarover plaats (stap 1) en worden jouw Kerntalenten teruggekoppeld wat die nu voor jou betekenen (stap 2). Desgewenst worden deze aan jouw levensverhaal gekoppeld om zicht te krijgen op latente Kerntalenten (stap 3). Per stap is de analyse op te knippen in losse afspraken als dat beter past. Daarna zal er een verslag opgemaakt worden en zit er nog een half uur coaching bij inbegrepen.

Dit traject is op aanvraag, neem contact op met Petra hierover.

Meer info

Petra Buysse
p.buysse@fontys.nl

Georganiseerd door: Fontys Hogeschool Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek