Ademworkshop

Tijdens deze workshop leert ademexpert Lonneke Schilders je wat de invloed van je ademhaling op je gezondheid is. Met eenvoudige en concrete ademoefeningen kun je meteen zelf verandering aanbrengen in je leven.
Locatie
Online
Duur
1 uur

Voor wie?

Fontysprofessionals

Omschrijving

We ademen dagelijks honderden keren in en uit en toch besteden we verder weinig aandacht aan onze ademhaling, terwijl het onze belangrijkste energiebron is. Het voordeel van een 'goede' ademhaling is dat je gemakkelijk ontspant, je hoofd leeg raakt van gedachtes, je je energieker voelt en je emoties makkelijker kunt hanteren. 

Tijdens dit uur leer je wat de invloed van je ademhaling op je gezondheid is en wat de adem kan betekenen om meer ontspanning en vitaliteit te bereiken. Met eenvoudige en concrete ademoefeningen kun je meteen zelf verandering aanbrengen in je leven.

Deze workshops worden verzorgd door Lonneke Schilders. Lonneke is naast ademhalingsexpert, werkzaam bij Fontys Hogeschool Pedagogiek.

Resultaat

 • Zicht op je eigen ademhalingspatroon.
 • Eenvoudige ademhalingsoefeningen die je gemakkelijk in kunt zetten om meer in balans te komen.
 • Inzichten over wat je ademhaling zegt over hoe jij in het leven staat.

Data en tijden - er zijn geen nieuwe data bekend

   Mocht je een ademsessie willen volgen op een ander moment, dan kun je wellicht een kijkje nemen op www.stillsil.com​​ of www.destromerij.nu. Deze bedrijven bieden adem retreats aan. Een week lang alle aandacht voor dat wat je bij jezelf 'wakker wil schudden' en voeding wil geven. Een ademweek is een boost voor je persoonlijke ontwikkeling en het ontdekken van jouw levensenergie.

   Meer info

   Yuux Lin
   yuux.lin@fontys.nl

   Kosten: € 0