Accelerate IT

Kwaliteitscheck
Wil jij je als professional graag ontwikkelen op ICT-vlak, maar is tijd het grootste struikelblok? Dan is dit programma een goed idee. De verkorte IT cursussen voor professionals bieden je niet alleen diepgaande kennis en een professioneel netwerk, maar je doet vooral waardevolle praktijkervaring op. Je neemt deel aan een shared learning team samen met studenten en docentonderzoekers.
Locatie
Eindhoven
Duur
18 weken
Startdatum
04 september

Klaar voor de volgende stap?

Meld je meteen aan en start met je nieuwe ontwikkeling

Aanmelden

Voor wie?

Fontysprofessionals

Om je te ontwikkelen naar de Fontysrol(len):
Expert | Onderzoeker

Omschrijving

Met de introductie van twee nieuwe verkorte opleidingen, onder de naam Accelerate IT, speelt Fontys ICT in op de groeiende behoefte van professionals om snel en efficiënt voorop te blijven lopen en up-to-date te blijven in de steeds veranderende ICT-wereld. Ervaring in de IT is hierbij een pré maar zeker niet vereist.

In september 2024 gaan de cursussen Data Driven Business Lab en AI for Society van start. Een unieke kans om in slechts 18 weken, skills, kennis én ervaring op te doen.

Onze Accelerate-IT cursus Data Driven Business Lab is ontworpen voor jou, als je ambities hebt om met data te werken. Of je nu een professional bent die van werkveld wil veranderen of je huidige vaardigheden wil upgraden/verbeteren, dit 18-weekse programma helpt je op weg om een data gestuurde professional te worden. Het programma biedt veel vrijheid in het personaliseren van de inhoud en te volgen leertraject.

Tijdens de Accelerate-IT cursus AI for Society leer je de basisprincipes van AI en maak je verbinding met je eigen opleiding en expertise. Hoe je je leeruitkomsten bereikt is aan jou. Als je in het coderen wilt duiken en bijvoorbeeld Python wilt leren, dan kan dat. Maar je kunt een machine met kunstmatige intelligentie ook iets leren op een 'no-code' manier (zonder programmeervaardigheden) zoals Teachable Machine van Google.

Resultaat

Kennis en vaardigheden op het gebied van AI en Data.

Data en tijden

Ieder semester vanaf onderwijsweek 1
Duur: 18 weken, 1 dag per week + 4 uur zelfstudie per week

Plaats

Locatie Strijp TQ op het Fontys ICT InnovationLab

Meer info

Joris van der Straten
j.vanderstraten@fontys.nl

Kosten: € 1.067,00

Georganiseerd door: Fontys Hogeschool ICT